Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Matilda

10.09.2022 - 02.10.2022

Folketeateret
(Se kart)Pris fra kr 1485,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1485
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Matilda - Folketeateret

Endelig! Nå kommer Roald Dahls historie om Matilda som en forrykende musikal for små, store og voksne barn på Folketeateret!


Scenekvelder er stolte og glade over å kunne presentere den prisbelønnede West End-suksessen Matilda the Musical for første gang på en norsk scene. Musikalen er basert på den populære boken om Matilda skrevet av den berømte, og halvt norske, forfatteren Roald Dahl.

 

Musikalen forteller den rørende, fantasifulle og sterke historien om Matilda, en ekstraordinær liten jente som, bevæpnet med en levende fantasi og et skarpt sinn, tør å ta et standpunkt og endre sin egen skjebne.

 

Forestillingen er underholdende for alle aldre! Barn som voksne vil bli la seg begeistre av historien om jenta med en fortryllende fantasi.

 

Musikalen har mottatt 99 internasjonale priser over hele verden, inkludert 24 priser for beste musikal og 7 Tony Awards. Musikalen er en av de mestselgende musikalene på West End og på Broadway for tiden, en suksess uten sidestykke.

 

Verden ble introdusert for Matilda i 1988, som en av de siste kjente romankarakterene Roald Dahl vekket til live i sitt magiske forfatterunivers. Det er solgt mer enn 17 millioner eksemplarer av boken over hele verden. I 2010 ble Matilda The Musical brakt til scenen av The Royal Shakespeare Company i London. Siden den gang har musikalen vært en enorm suksess verden over og tiltrekker seg mange besøkende i alle aldre.

 

Komponist og komiker Tim Minchin har skrevet den fengende musikken og de brilliante sangtekstene, og Dennis Kelly har dramatisert historien og tilpasset denne til musikalformatet.

 

Premiere 9. september 2022 på Folketeateret i Oslo. Presentert etter avtale med Music Theatre International (Europe).

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo