Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Matilda

10.09.2022 - 19.03.2023

Folketeateret
(Se kart)Pris fra kr 1575,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1575
Scandic Solli kr. 1625
Scandic City kr. 1575
Scandic Victoria kr. 1625
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Matilda - Folketeateret

Endelig! Nå kommer Roald Dahls historie om Matilda som en forrykende musikal for små, store og voksne barn på Folketeateret!

Forside

Broadway world - Matilda er et mirakel!


Forside

Aftenposten - En eksplosiv underholdningsbombe! 

Musikalen forteller den rørende, fantasifulle og sterke historien om Matilda, en ekstraordinær liten jente som, bevæpnet med en levende fantasi og et skarpt sinn, tør å ta et standpunkt og endre sin egen skjebne.

 

Forestillingen er underholdende for alle aldre! Voksne som barn vil bli la seg begeistre av historien om jenta med en fortryllende fantasi.

 

Musikalen har mottatt 99 internasjonale priser over hele verden, inkludert 24 priser for beste musikal og 7 Tony Awards. Musikalen er en av de mestselgende musikalene på West End og på Broadway for tiden, en suksess uten sidestykke.

 

Verden ble introdusert for Matilda i 1988, som en av de siste kjente romankarakterene Roald Dahl vekket til live i sitt magiske forfatterunivers. Det er solgt mer enn 17 millioner eksemplarer av boken over hele verden. I 2010 ble Matilda The Musical brakt til scenen av The Royal Shakespeare Company i London. Siden den gang har musikalen vært en enorm suksess verden over og tiltrekker seg mange besøkende i alle aldre.

 

Komponist og komiker Tim Minchin har skrevet den fengende musikken og de brilliante sangtekstene, og Dennis Kelly har dramatisert historien og tilpasset denne til musikalformatet.

 

Mer om handlingen:
Matilda er et meget spesielt barn med utrolige evner. Foreldrene hennes er så opptatt av å tjene penger og se på TV at de forsømmer datteren på det groveste. Hun finner tidlig trøst i bøkenes verden, og synes aldri at hun kan få lært nok. Omsider får Matilda begynne på skolen, men for en skole! Rektor Trunchbull er et tyrannisk monster som hater barn og som skaper skrekk og gru rundt seg. Men læreren, Frøken Honey er en varmhjertet kvinne som straks oppdager Matildas geniale evner. Når urettferdigheten blir for stor, utløses Matildas magiske krefter. Frøken Honey har en mørk hemmelighet, og Matilda må ta all sin styrke i bruk for å hjelpe henne og samtidig knekke rektors tyranni. De utroligste ting skjer!

 

Musikalen er et moderne eventyr med mange overraskende sekvenser. Men alt ender selvfølgelig godt, - for Matilda.

 

Roller:

Miss Agatha Trunchbull - Robert Stoltenberg

Mrs Phelps - Haddy Njie

 

 

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo