Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Lene Kongsvik

21.08.2019 - 04.04.2020

Latter, Hovedscenen
(Se kart)Pris fra kr 1085,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic Solli kr. 1105
Scandic Holberg kr. 1085
Scandic Vulkan kr. 1105
Scandic St. Olavsplass kr. 1155
Scandic Victoria kr. 1135
Scandic City kr. 1085
Grand by Scandic kr. 1555
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Lene Kongsvik - Latter, Hovedscenen

Seefood presenterer stolt:
Lene Kongsvik - Rett fra navlen.


Forside

VG - Morsomt, vemodig og strålende utført!


Forside

Aftenposten - Flunkende nytt og fresht, glitrende observert! 

Lene Kongsvik er klar med nytt show. Det blir verbalt, musikalsk og nådeløst moro!

 

Lene Kongsvik er endelig tilbake med et spissformulert, svulstig og litt rølpete show om den store navlebeskuelsen som har hjemsøkt vårt land. Med sitt satiriske blikk får Lene oss til å gapskratte av verden og menneskene rundt oss, og ikke minst over hvor selvopptatte vi er blitt. I de prisvinnende Kongsvik-seriene har Lene bevist at hun er en ekspert på å spille karakterer vi alle kan kjenne oss igjen i. Og kanskje dukker det opp en og annen kjent type i løpet av kvelden. Forestillingen er fylt med lattervekkende tekster og musikalske revynumre. 

 

Lene Kongsvik Johansen er en av Norges fremste komikere. Hun er kanskje mest kjent for tv-seriene sine, der hun spiller alle rollene på imponerende vis. Disse seriene har vært nominert til elleve Gullruter og fire Komipriser. Lene vant både Gullruten for beste kvinnelige skuespiller og Komiprisen for beste kvinnelige skuespiller i 2013. Costa del Kongsvik vant Gullruten for beste humorprogram og Lene ble kåret til Årets morsomste på Komiprisen både i 2011 og 2013. 

 

Lene er også kjent for sceneshowene "Lene for President" og «110% lykkelig» som ble nominert til flere Komipriser og vant prisen for Årets nummer. Sammen med Hilde Louise Asbjørnsen har hun også satt opp fire sceneshow som duoen "Asbjørnsen & Joh.". Lenes neste TV-serie Kongsvikfamiliene får premiere sommeren 2019. Hun er en unik komiker, og karakterer som Wenche, Kine, Alex, Birgitte og Rose har allerede rukket å bli humorklassikere.

 

* Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder.

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo