Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kristian Valen

28.03.2019 - 06.04.2019

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1175,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Solli kr. 1175
Scandic Vulkan kr. 1175
Scandic Holberg kr. 1175
Scandic St. Olavsplass kr. 1225
Scandic Victoria kr. 1225
Scandic City kr. 1225
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Kristian Valen - Chat Noir

15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker! Nå er han endelig tilbake i Oslo, fem år etter at han solgte ut Oslo Konserthus seks ganger! Fra 28. mars kan du oppleve Kristian Valen på Chat Noir for første gang med sitt nye show!


Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil.  Han har også  fått med seg at TV2 har et program som heter «Åsted Norge» og at «Gutta på tur» i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene.

 

I «Åsted Valen» blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer – som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist…

 

«Åsted Valen» er hans første nye show siden 2012, da «Fra Hillevåg til Hollywood» hadde sin premiere.  I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen.  Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med «originalen» – og den humor som kjennetegnes fra Siddisen….  Med Kristian på scenen får publikum et helaftens show som utfordrer lattermusklene – igjen og igjen!

 

Spilletid: 1 time og 30 minutter uten pause.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo