Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

K for Kongsvik

24.01.2024 - 10.02.2024

Latter, Hovedscenen
(Se kart)Pris fra kr 1275,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic St. Olavsplass kr. 1275
Scandic City kr. 1275
Scandic Holberg kr. 1275
Scandic Victoria kr. 1330
Scandic Solli kr. 1330
Scandic Vulkan kr. 1330
Grand by Scandic kr. 1850
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

K for Kongsvik - Latter, Hovedscenen

Komiker Lene Kongsvik Johansen er tilbake med folksomt soloshow på hovedscenen på Latter.


Interessen for komiske figurer ble vekket tidlig i livet til Lene Kongsvik Johansen. Da hun var tolv år gammel skapte hun et leksikon over morsomme typer, og «K for Kongsvik» er en moderne showversjon av dette oppslagsverket. I denne forestillingen vil publikum møte mangfoldet av de skrudde, enestående menneskene Kongsvik har møtt på sin vei. De folkekjære karakterene kommer tilbake med dagsaktuelle og sylskarpe betraktninger, og flunkende nye figurer vises for aller første gang. Vi lover et folksomt soloshow!

 

«Jeg har brukt hele livet på å observere folk, det er rett og slett det beste jeg vet. Folk fascinerer meg enormt. Alle har sitt deilige særpreg og sine skrudde rariteter, i stemme, språk, kroppsspråk, utseende og tilnærming til livet. Det å lage karakterer er min måte å hylle mennesket på, men også kommentere samfunn, klasse og aktuelle temaer i tiden.

 

Humor treffer oss både i hodet og hjertet, og så leter jeg alltid etter en dæsj poesi. Jeg gleder meg som en unge til å levere et soloshow - fullastet med karakterer - på Latter!», sier Kongsvik Johansen.

 

Det forrige soloshowet «Rett fra navlen» høstet terningkast fem i VG og Aftenposten. Aftenposten skrev at forestillingen var «nytt og fresht, glitrende observert». «K for Kongsvik» er også fylt av observasjoner av tidsånden, og vil være fylt med lattervekkende tekster og nådeløse musikalske numre.

 

* 18+ Tirs-Ons, 20+ Tors-Lør
Ungdom under aldersgrensen er velkomne i følge med en foresatt

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo