Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Jul i Blåfjell

09.11.2022 - 17.12.2022

Chateau Neuf
(Se kart)Pris fra kr 1210,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Max 2 barn under 12 år og 2 voksne i samme rom.
Tillegg for barn: 640 kr
Billetter i Felt D.


Scandic St. Olavsplass kr. 1210
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Jul i Blåfjell - Chateau Neuf

Med sitt eventyrlige univers, viktige budskap og velkjente sanger har “Jul i Blåfjell” blitt en varig juletradisjon for store som små.


Denne høsten er det klart for et gledelig gjensyn når blånissene inntar Chateu Neuf i en spektakulær og stjernespekket teaterversjon av NRK-suksessen!

 

Blånissene som bor i Blåfjell har mange viktige oppgaver frem til jul. Hver dag må de lage den blå timen, og passe på at fjellet er rent og pent og har det godt. Men i år skjer det uvanlige ting i Blåfjell som snur opp ned på nissenes tradisjonsrike førjulstid.

 

Ikke bare har nøkkelen til Kvisthulen forsvunnet, men den til vanlig så kloke blånissen Erke gir ikke lenger gode råd. Hvorfor oppfører han seg så merkelig? Ute i fjellheimen skjer det også store forandringer. Noen tømmer søppel i fjellet, og en dag blir himmelen grå istedenfor blå. Hva har skjedd med den ellers så fine førjulstiden? Den modige blånissen Turte klarer ikke styre sin nysgjerrighet for alt som skjer både i og utenfor Blåfjell, og utfordrer blånissenes mange sannheter og leveregler.

 

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner. I de forskjellige rollene treffer vi blant andre Inger Lise Rypdal som “Dronning Fjellrose”, Håvard Lilleheie som “Lillegutt”, Siw Anita Andersen som “Mamsen”, Kevin Haugan som “Tvilling” og stjerneskuddet Ane Eikemo som “Turte”. 

 

Velkommen til Blåfjell fra 9. november på Chateau Neuf!

 

Idé og manus: Gudny Ingebjørg Hagen

Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud

Regi: Johan Osuldsen

Musikalsk ansvarlig: Hans Einar Apelland

Produsert av Over Norge, Starworks & Taran

 

Forestillingen er satt opp etter tillatelse fra NRK og er basert på julekalenderen "Jul i Blåfjell, produsert av NRK.

 

Varighet : 120 min

Ingen aldersgrense.

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo