Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Ingrid Bjørnov

02.07.2020

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1135,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1135
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Ingrid Bjørnov - Chat Noir

Vi åpner dørene igjen på Chat Noir og inviterer til et variert sommerprogram tilpasset 200 publikummere i salen. Torsdag 2. juli er Ingrid Bjørnov tilbake SOLO.


Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.


I 2017, fire soloshow og seks komipriser senere, kom Bjørnovs femte: showet Steinway to Heaven. Samme år ga hun ut sitt tredje album, Jugekors & sørgerender.


Ingrid spiller klassisk musikk baklengs, hun gurgler O mio babbino caro i originaltoneart, og hun påstår at Benny Andersson og Edvard Grieg er én og samme person.


Hun samarbeider jevnlig med Øystein Sunde og Kari Slaatsveen, og er også fast innslag i Herreavdelingen med Finn Bjelke og Yan Friis på NRK P1. Videre er hun Oslo fagottkors høyhælte beskytter, ambassadør for SOS barnebyer, og initiativtaker til den årlige aksjonen Dagsverk for Down.


Ingrid Bjørnov er dreven kåsør, tidvis forfatter og en fremragende konferansier. Men aller mest oppviser hun en enorm musikalitet som alltid tar publikum med storm.

 

Vi følger selvsagt de gjeldende nasjonale retningslinjene til Helsedirektoratet og gleder oss til se dere igjen på Chat Noir! 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo