Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Ingar H. Gimle

30.11.2018 - 08.12.2018

Oslo Nye Centralteatret
(Se kart)Pris fra kr 1095,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Holberg kr. 1095
Scandic Solli kr. 1095
Scandic Vulkan kr. 1095
Scandic St. Olavsplass kr. 1145
Scandic Victoria kr. 1145
Scandic City kr. 1145
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Ingar H. Gimle - Oslo Nye Centralteatret

HEI… JEG TRENGER LITT HJELP HER, JEG…

Forside

Østlands-Posten - Du duger i massevis Gimle!


Forside

VG - Vi lo så tårene trillet.. 

Den ene dagen søker Ingar svaret på livet og tilværelsen i all verdens selvhjelpsbøker og hiver seg over boktitler som Hvor lykkelig går det an å bli?Sjef i eget livFeel the fear and do it anyway og Jeg er OK du er OK. Den neste dagen tror han at han finner svarene nederst i en halvliter på en pub med gamle venner eller nye bekjente, før han på den tredje dagen har kjøpt seg opp på en mengde sportsutstyr og satser alt på at trening og en sunn livsstil skal få det til å løsne!

 

Med stor humor og selvironi forteller skuespilleren og historiefortelleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv. Når en mann i femtiårene famler seg frem til stabilitet i tilværelsen ender han lett opp med å kjøpe seg motorsykkel uten å ta inn over seg at han egentlig ikke er så glad i høye hastigheter. I denne situasjonen tror han også at et treningsapparat eller fem fra TV-shop, vil bedre livskvaliteten betraktelig. I jakten på lykken erstattes også byleiligheten med et hus på landet, i troen på at frisk luft og stillhet skal få alt til å ordne seg…

 

En forestilling om Ingar Helge Gimles liv, som er en mangslungen historie, med mest moro og noe litt trist og alvorlig.


Se frem til en morsom kveld med historier og betraktninger som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til egne ambisjoner og tanker om alt du skulle og burde ha gjort.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo