Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Heine Aleine - og to til

11.01.2023 - 10.06.2023

Latter, Klubbscenen
(Se kart)Pris fra kr 1200,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic St. Olavsplass kr. 1200
Scandic Holberg kr. 1200
Scandic Victoria kr. 1250
Scandic Solli kr. 1250
Grand by Scandic kr. 1750
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Heine Aleine - og to til - Latter, Klubbscenen

Heine Totland lever for å underholde.


Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Den sjarmerende vestlendingen mestrer det å være musiker, artist - og underholder. Det blir fort allsang og rockefot, smil og glede, og det oppstår en sjelden feelgood-stemning i salen når Heine Totland er i sitt ess.

 

Heine har tidligere spilt hovedroller i musikaler som Mamma Mia og Buddy Holly, og han har sammen med Gisle Børge Styve laget show - som til sammen har solgt over 60.000 billetter. Nå er han klar for å ta scenen alene. Det vil si nesten alene. Han har med seg sine to faste musikere, vokalist Karianne Kjærnes, og kontrabassist Roger Allan Ivin, som stadig stjeler showet. Sammen med regissør Christine Hope har de skapt en forestilling som byr på den vidunderlige blandingen av musikk og humor.

 

I «Heine Aleine - og to til» kan du vente deg fine sanger, såre sanger og morsomme sanger, mange av dem satt inn i nye og vittige sammenhenger. Heine skal også fortelle små historier, fra oppvekst på Bømlo til deltaker på Farmen.

 

Dette musikalske humorshowet må rett og slett oppleves.

 

*20-års aldersgrense.
Ungdommer under aldersgrensen er hjertelig velkommen i følge med en forelder.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo