Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Et Dukkehjem 2

20.10.2023 - 16.12.2023

Christiania Teater
(Se kart)Pris fra kr 1425,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1425
Scandic City kr. 1425
Scandic Holberg kr. 1425
Scandic Victoria kr. 1475
Scandic Solli kr. 1475
Scandic Vulkan kr. 1475
Grand by Scandic kr. 1975
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Utsolgt. Kun tilgjengelig via telefon.Et Dukkehjem 2 - Christiania Teater

Nora er tilbake.
15 år etter at hun forlot Torvald og tre barn, returnerer hun. Men hvorfor kommer hun tilbake nå?Broadway-suksessen «Et dukkehjem 2» er oppfølgeren til et av verdens mest spilte teaterstykker: Ibsen-klassikeren «Et dukkehjem». 

 

Høsten 2023 skal Pia Tjelta (Nora) gi liv til en av verdens viktigste kvinnelige teaterroller når den prisvinnende oppfølgeren settes opp på Christiania Teater.  Med seg på scenen har hun Ola G. Furuseth (Torvald) og skuespillerlegenden Anne Marit Jacobsen (tjenestepiken). Mattis Herman Nyquist er regissør.  

 

«Et dukkehjem 2» er skrevet av den prisbelønte amerikanske dramatikeren Lucas Hnath. I dette intelligente, eksistensielle og humoristiske dramaet - er vi tilbake 15 år etter at Nora smalt igjen døren. Stykket er en fortsettelse av Ibsens komplekse utforskning av tradisjonelle kjønnsroller, og portretterer et intelligent samtidsperspektiv om kampene, svakhetene og innsiktene som finnes i alle menneskelige relasjoner.

 

Etter at Nora (Pia Tjelta) har skapt et helt nytt liv for seg selv, befinner hun seg nå i en situasjon hvor hun må be sin tidligere ektemann, Torvald (Ola G. Furuseth), om en tjeneste. Men et slikt treff krever at Nora konfronteres med fortiden. I møte med familien hun forlot, må hun også møte seg selv. Hvem er hun nå? Og ikke minst: Hvem er de?

 

«Et dukkehjem 2» er en fengslende historie som gir seg i kast med å besvare alle spørsmålene originalen stoppet ved.

 

Varighet: 90 minutter uten pause

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo