Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

En Tjener for To Herrer

08.09.2017 - 28.10.2017

Oslo Nye
(Se kart)Pris fra kr 1015,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1065
Scandic Victoria kr. 1065
Scandic City kr. 1065
Scandic Solli kr. 1015
Scandic Holberg kr. 1015
Radisson Blu Plaza kr. 1105
Radisson Blu Scandinavia kr. 1105
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

En Tjener for To Herrer - Oslo Nye

Richard Beans suksesstykke – en bearbeidet musikkversjon av klassikeren fra 1743 – har gått som en farsott rundt om i verden siden urpremieren i 2011.
Nå kommer vanviddet endelig til Oslo!Den unge arbeidsløse, kjærlighetssyke og alltid sultne musikeren Frank (Bjarte Hjelmeland) ser sitt snitt til å heve dobbel lønn og få en mulighet til å spise seg mett. Han må bare klare å håndtere to sjefer samtidig, som selvsagt ikke skal vite om hverandre. Men forviklingene står i kø: et fornuftsekteskap mellom to arvinger, en ihjelslått brudgom, en utkledd tvillingsøster, en elsker og en 87 år gammel tunghørt servitør med pacemaker og bombesjokk, for å nevne noen. Midt imellom disse står Frank, som på de finurligste måter prøver å sjonglere hemmelige beskjeder mellom sine to herrer. Og får han i det hele tatt noe å spise?

 

Richard Beans versjon av Goldonis klassiker, er en 60-tallsbonanza av herlige kostymer og musikk, hvor skuespillerne bryter ut i spesialskrevne låter fra tidsepoken, livlig akkompagnert av et live band. Det hele regisseres av Kim Haugen.

 

Velkommen til en vanvittig kveld i teatret!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo