Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

En natt forbi

29.02.2024 - 23.03.2024

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1440,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic City kr. 1440
Scandic Holberg kr. 1440
Scandic St. Olavsplass kr. 1440
Scandic Victoria kr. 1495
Scandic Solli kr. 1495
Scandic Vulkan kr. 1495
Grand by Scandic kr. 2015
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

En natt forbi - Chat Noir

Endelig kommer braksuksessen fra Bergen til Oslo og Chat Noir!


Den storslagne Eggum-musikalen "En natt forbi" gikk for fulle hus i Bergen høsten 2022, og det er en stor glede å kunne presentere denne forestillingen for Oslo-publikummet. Spilles kun i en begrenset periode på 4 uker fra 28.februar til 23.mars.

 

Forestillingen er basert på Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans. Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i.

 

Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten. Det er et stjernelag som kommer til Oslo, med Trond Espen Seim og Karoline Krüger i hovedrollene.

 

Laget toppes av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv.
Handlingen utspiller seg en sensommerkveld i Bergen der Lise (Karoline Krüger) og Bjørn (Trond Espen Seim) skal feire bryllupsdag. Bjørn har planene klare, de skal på Eggum-konsert på Madam Felle! 

 

I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Tommy (Claus Sellevoll), Julie (Christine Guldbrandsen) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.
I løpet av kvelden vil publikum oppleve humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere.

 

Dermed er det duket for en stor musikalsk opplevelse, hvor publikum vil få høre alle sine Eggum-favoritter - flere med en ny emosjonell dimensjon.

 

Varighet : 95 min - ingen pause

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo