Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

En Handelsreisendes Død

26.01.2018 - 03.03.2018

Nationaltheatret
(Se kart)Pris fra kr 1115,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Sitteplass i Orkester


Scandic Victoria kr. 1165
Scandic St. Olavsplass kr. 1165
Scandic City kr. 1165
Scandic Solli kr. 1115
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

En Handelsreisendes Død - Nationaltheatret

Opplev Atle Antonsen og Laila Goody i et gripende og brutalt oppgjør med den store drømmen.


Willy nekter å innse at hans tid er forbi. Han har fortsatt store planer for – og store tanker om – både seg selv og sønnene Biff og Happy. Men ting er ikke, og har heller aldri vært, som han tror. Biff er ikke den vidundergutten han hele tiden har fått høre av faren at han er. Happy har stort sett havnet i skyggen av broren. Og Willy nyter ikke den respekten han innbiller seg at han har på jobb. Linda prøver desperat å lappe på fasaden og forhindre at demningen brister. Hun har tatt på seg oppgaven med å holde Willy og familien sammen, men det hele raser ugjenkallelig mot katastrofen og oppgjørets time.

 

En handelsreisendes død handler om en familie som sakte ødelegges i jakten på drømmen om å lykkes og bli noe; drømmen som nærer et umettelig begjær etter penger og status. Dette er skuespiller Trond Espen Seims regidebut på teaterscenen. Med seg på scenen har han fått et stjernelag, blant annet Atle Antonsen, som debuterer på Nationaltheatret i rollen som Willy Loman. Sammen med Laila Goody viser han oss den eksplosive desperasjonen som ligger i kjølvannet av en raknet karriere og fasade og knust drøm for en hel familie.

 

Da Arthur Miller ga ut En handelsreisendes død i 1949, var tematikken en utdatert manns møte med et samfunn i rask utvikling, ny teknologi og nye ideer. I 2018 skjer utviklingen enda raskere, og kontrasten mellom teknologisamfunnet og den aldrende selgeren er større enn noensinne.

 

Regissør: Trond Espen Seim

Foto: Øyvind Eide

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo