Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Disney On Ice

25.01.2019 - 26.01.2019

Oslo Spektrum
(Se kart)Pris fra kr 1090,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Tillegg barn: 590 kr inkl. billett
(maks 2 barn inntil 12 år, på samme rom)
Gode billetter i Felt 108.


Scandic Solli kr. 1090
Scandic St. Olavsplass kr. 1140
Scandic Byporten kr. 1265
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Disney On Ice - Oslo Spektrum

Underholdning for både gutter og jenter, voksne og barn. Herlige historier som skaper gode varige minner og varme følelser hos alle generasjoner!


Opplev en fortryllende verden full av eventyr når familieshowet på is med The Wonderful World of Disney On Ice kommer til Oslo Spektrum i januar!

 

Bli med Mikke, Minni, Donald og Langbein på en reise med fargerike tilbakeblikk og feiring av gode minner sammen med familien.

 

Dory er tilbake sammen med Nemo og Marlin fra Disney Pixars Oppdrag Dory. Ta et dypt dykk ned under havoverflaten sammen med favorittfiskene dine på en oppdagelsesferd der de lærer seg betydningen av å være en familie.

 

Reis til vinterkledde Arendell sammen med søstrene Anna og Elsa og den morsomme Olaf fra Disneys Frost hvor de lærer at den største magien er ekte kjærlighet.

 

Ingenting er utenom rekkevidde for Rapunsel når vennene hennes lyser opp veien for henne.

 

Snehvit og de syv dvergene lærer oss at vi kan klare ALT med hjelp fra våre venner.

 

Buzz og Woody får deg til å hoppe opp i stolen av fryd. Simba, Timon og Pumba vandrer over savannen.  Sjasmin, Aladdin og Genie viser at vennskap gjør deg modig. Mange av de andre Disney-prinsessene dukker også opp på isen. 

 

Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av.

 

Vi håper du benytter anledningen til å kose deg sammen med familie og venner når The Wonderful World of Disney On Ice spilles i Oslo Spektrum. Velkommen!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo