Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Disney on Ice

17.01.2020 - 18.01.2020

Oslo Spektrum
(Se kart)Pris fra kr 1115,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Tillegg barn: 490/690 kr inkl. billett.
(maks 2 barn inntil 12 år, på samme rom)
Billetter i Felt 108.


Scandic St. Olavsplass kr. 1115
Scandic Byporten kr. 1315
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Disney on Ice - Oslo Spektrum

- Magical Ice Festival.
Underholdning for både gutter og jenter, barn og voksne. Herlige historier som skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner!Opplev en fortryllende verden full av eventyr på tvers av kongerikene når familieshowet Disney On Ice presenterer Magical Ice Festival i Oslo Spektrum i januar!

 

Bli med på en spennende reise sammen med den fryktløse sjøfareren Moana og den berømte halvguden Maiu for å bringe Te Fitis stjålne hjerte tilbake. 

 

Reis sammen med søstrene Anna og Elsa, den morsomme snømannen Olaf, den barske fjellmannen Kristoffer og hans lojale reinsdyr Svein fra Disneys Frost når de beveger seg i vakre landskap i en spennende fortelling fylt av mot, magi og uforglemmelige karakterer. 

 

Dykk ned under havoverflaten med Sebastian når han kommer ut av skallet sitt for å lage bølger med Ariel i Disneys Den Lille Havfruen. 

 

Forbered deg på å havne i en floke med noen høylytte innbyggere når de får besøk av den viljesterke Rapunsel og den sjarmerende Flynn fra Disneys To på Rømmen. 

 

Disneys Skjønnheten og Udyret og de fortryllende karakterene fra slottet tar pusten fra deg når de entrer isen i et spektakulært show for Belle.    
 

Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av. 

 

Vi håper du benytter anledningen til å kose deg sammen med familie og venner når Disney On Ice Magical Ice Festival spilles i Oslo Spektrum januar 2020. Velkommen!
 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo