Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Disney on Ice

28.01.2022 - 29.01.2022

Oslo Spektrum
(Se kart)Pris fra kr 1175,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Tillegg barn: 510 kr inkl. billett
(maks 2 barn inntil 12 år, på samme rom)
Billetter i Felt 108 og 109


Scandic St. Olavsplass kr. 1175
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Disney on Ice - Oslo Spektrum

- Find your Hero.


Underholdning for både gutter og jenter, barn og voksne. Herlige historier som skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner! Opplev en fortryllende verden full av eventyr på tvers av kongerikene når familieshowet på is Disney On Ice presenterer Find Your Hero kommer til Oslo Spektrum i januar!

 

Bli med på en spennende reise sammen med den fryktløse sjøfareren Vaiana og den berømte halvguden Maui for å bringe Te Fitis stjålne hjerte tilbake.

 

Reis sammen med søstrene Anna og Elsa, den morsomme snømannen Olaf, den barske fjellmannen Kristoffer og hans lojale reinsdyr Svein fra Disneys Frost når de beveger seg i vakre landskap i en spennende fortelling fylt av mot, magi og uforglemmelige karakterer.

 

Dykk ned under havoverflaten med Sebastian når han kommer ut av skallet sitt for å lage bølger med Ariel i Disneys Den Lille Havfruen.

 

Forbered deg på å havne i en floke med noen høylytte innbyggere når de får besøk av den viljesterke Rapunsel og den sjarmerende Flynn fra Disneys To på Rømmen.

 

Disneys Skjønnheten og Udyret og de fortryllende karakterene fra slottet tar pusten fra deg når de entrer isen i et spektakulært show for Belle.

 

Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av. Vi vet at mange av de yngste blant publikum opplever sin første forestilling her hos oss. Derfor er vi opptatt av å gjøre dette besøket uforglemmelig også for dem.

 

Vi håper du benytter anledningen til å kose deg sammen med familie og venner når Disney On Ice presenterer Find Your Hero spilles i Oslo Spektrum januar 2022. Velkommen!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo