Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Cirkus Blunck

10.09.2020 - 26.09.2020

Edderkoppen Scene
(Se kart)Pris fra kr 1155,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Solli kr. 1185
Scandic City kr. 1155
Scandic Vulkan kr. 1180
Scandic St. Olavsplass kr. 1230
Scandic Holberg kr. 1155
Grand by Scandic kr. 1635
Scandic Victoria kr. 1230
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Cirkus Blunck - Edderkoppen Scene

Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktignok i en stumrolle oppe på taket.


Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist. Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

 

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av. Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!

 

Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo