Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Alle Fantastiske Ting

19.01.2022 - 17.09.2022

Edderkoppen Scene
(Se kart)Pris fra kr 1075,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1075
Grand by Scandic kr. 1625
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Alle Fantastiske Ting - Edderkoppen Scene

Kan du nevne hundre ting som gjør livet fantastisk? Tusen? Hva med en million? Mamma er på sykehus. Pappa sier at hun har "gjort noe dumt". Så jeg lager en liste. En liste over alle fantastiske ting i verden. Ting som gjør livet verdt å leve.


Alle fantastiske ting er historien om gutten på sju år som får en idé på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. I et forsøk på å hjelpe sin kronisk deprimerte mor, lager sønnen en liste over ting som gjør livet verdt å leve. Listen blir til et livslangt prosjekt. Mange år og tusen bidrag senere har den fått sitt eget liv, og fulgt gutten gjennom vanskelige og lykkelige perioder i hans liv. Dette annerkjente enmannsshowet er en hyllest til det tilsynelatende ubetydelige, som å sykle i nedoverbakke.

 

Gjennom improvisasjon, humor og i samspill med publikum inviterer den prisbelønte skuespilleren Henrik Mestad deg med inn i historien. En historie som har sjarmert publikum verden over; en varm, morsom og oppløftende historie om alle fantastiske ting som gjør livet verdt å leve, og som berører oss alle.

 

Regi Bjarte Hjelmeland

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo