Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Alexx Alexxander

26.10.2019

Oslo Konserthus
(Se kart)Pris fra kr 1075,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Solli kr. 1095
Scandic Holberg kr. 1075
Scandic Vulkan kr. 1095
Scandic St. Olavsplass kr. 1145
Scandic Victoria kr. 1125
Scandic City kr. 1075
Grand by Scandic kr. 1545
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Alexx Alexxander - Oslo Konserthus

Bli forført av magi når Alexx Alexxander endelig er tilbake!


Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.

 

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden! Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

 

Velkommen inn i Alexx Alexxander's magiske univers – En opplevelse for livet!

 

I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

 

Han  har mottatt flere store priser for sin innsats i å fremføre magi som stor underholdning, og høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award. Denne magiens Oscar-pris er den høyeste utmerkelsen en magiker og illusjonist kan få i verden, og gir ham en velforjent plass blant verdens beste illusjonister.

 

Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite. Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

 

Magisk velkommen!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo