Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Winter Stories

21.04.2020

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1225,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Byparken kr. 1225
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Winter Stories - Grieghallen

- med Judy Collins & Jonas Fjeld.
Interessen omkring Winter Stories med Judy Collins og Jonas Fjeld har vært enorm, og 21. april komme de til Grieghallen!Albumet Winter Stories tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før jul, et album som har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere.

 

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.

 
Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen