Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Wardruna

04.04.2020

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1265,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Nummererte Sitteplasser.


Scandic Byparken kr. 1265
Scandic Neptun kr. 1265
Hotel Norge by Scandic kr. 1500
Radisson Blu Royal kr. 1325
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Wardruna - Grieghallen

Lørdag 4.april 2020 er Wardruna klar for konsert i Grieghallen.


Utsolgte konserter på stadig større spillesteder over hele verden kulminerer i høstens høydepunkt da de spiller i legendariske Red Rocks Amfiteater i USA. Til våren starter et nytt kapittel for bandet og det starter i Norge.

 

”Vi gleder oss veldig til endelig å være på hjemmebane igjen og når Wardruna står opp fra sin studiodvale og starter konsertåret i Norge neste år, er det helt klart lov å håpe på ny musikk!”, sier Einar Selvik.

 

Gruppens kritikerroste trilogi basert på runene er avsluttet og det arbeides med ny musikk samt ny tilnærming til konsertproduksjonen.

 

Den norske norrøn/folk-konstellasjonen Wardruna er kjent for sine musikalske fortolkninger av eldre nordiske tradisjoner. Gruppen ble startet i det stille av komponist Einar Selvik tidlig på 2000-tallet og har siden debutplaten i 2009 hatt stor suksess på tvers av musikksjangre, kultur og språk. Med mål om å gi ny stemme til gamle tradisjoner, vever Wardruna på særegent vis nordens eldste instrumenter og versemål inn i et moderne lydlandskap.

 

Gruppen har toppet Billboard-lista for verdensmusikk og har med sine betydelige musikalske bidrag til TV-serien VIKINGS, fått vist musikken sin til et bredt og verdensomspennende publikum. Wardruna kombinerer det akademiske med det populærkulturelle og den grundige tilnærmingen de har til emnet har gjort dem til en av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.

 

28. mars – Oslo, Sentrum Scene

3. april – Stavanger, Stavanger Konserthus

4. april – Bergen, Grieghallen

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen