Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Volbeat

22.07.2020

Bergenhus Festning, Koengen
(Se kart)Pris fra kr 1725,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Kan oppgraderes til Golden Circle mot et tillegg på 305 kr pr person.


Radisson Blu Royal kr. 1855
Scandic Neptun kr. 1725
Scandic Torget kr. 2030
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Volbeat - Bergenhus Festning, Koengen

Volbeat tilbake til Bergen!


Volbeat har nådd nye kreative høyder med det hardtslående albumet «Rewind, Replay, Rebound», som gikk rett inn på 3. plass på VG-listen i Norge. Med et smekk utsolgt Plenen i 2016 friskt i minnet returnerer Volbeat til Bergenhus Festning 22. juli 2020 for å møte fansen på byens storstue - Koengen!

 

Volbeat fortsetter å levere sin karakteristiske, punkete psychobilly-rock’n’roll til fansens store glede. Det populære bandet har solgt til platina en rekke ganger, og er for tiden aktuelle med sitt syvende studioalbum, «Rewind, Replay, Rebound». I kjølvannet av det eksplosive albumet legger de ut på en omfattende verdensturné.

 

Sist gang Volbeat spilte i Bergen var i 2016 for et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning. Når de populære danske rockerne nå returnerer til vestlandshovedstaden er det for å spille på byens storstue Koengen, hvor legendariske rockeband som Metallica, Iron Maiden, KISS og Rammstein har spilt for fulle hus tidligere.

 

Vokalist Michael Poulsen sier følgende om «Rewind, Replay, Rebound»:

"The whole point for us going into the studio, is because you still have something to prove — not just for the fans, but mostly for yourself. We would not be able to do this record if it wasn’t for the work we have done in the past. No matter how old the band gets or how many records we do, there is always going to be that signature sound.”

 

Volbeat-eventyret startet i København i 2001, og siden den gang har kvartetten blitt et av de ledende bandene i hard rock-sjangeren. De har turnert verden over og åpnet for legender som Metallica, Motörhead og Slipknot. Volbeat har vunnet en rekke priser og vært nominert til Grammy i kategorien «Best Metal Performance».

 

Ståplasser. 

Aldergrense 18 år.

Vergeordning. Nedre aldersgrense 15 år.

Presentert av Live Nation & Bergen Live.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen