Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Tor Endresen 60

16.06.2019 - 16.06.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1155,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Neptun kr. 1225
Radisson Blu Royal kr. 1255
Scandic Byparken kr. 1155
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Tor Endresen 60 - Grieghallen

Norges mest allsidige vokalist, Tor Endresen, runder 60 år i 2019. Dette skal feires med en festkonsert i Bergens storstue Grieghallen. En rekke kjente artister vil stille opp for å delta i feiringen.


Han kom til verden 15. juni 1959 og har sunget hele livet. Musikken er Tor Endresens liv, og han har i årenes løp vist seg å være altetende. Det musikalske spekteret i Tors repertoar spenner fra de mest krevende musikaler til enkle barnesanger, fra storbandjazz til hardrock, fra heftig funk til folkelige viser. Likevel er det mange som feilaktig tror at Tor Endresen er en popsanger, og bare det. Festforestillingen i Grieghallen vil i så måte feie all mulig tvil til side. Når det er sagt, kommer konserten til å samtidig befeste hans posisjon som Norges kanskje største popvokalist i nyere tid.

 

Tor Endresens platekarriere startet med bandet Salex i 1983. Det første steget mot berømmelse kom tre år senere gjennom samarbeidet med Pål Thowsen på albumet «Call Me Stranger». Det store gjennombruddet kom selvsagt med TV-serien «Lollipop», der Tor ble valgt til å være makkeren til Rune Larsen i det som ble Norges mest populære musikkshow på TV. Den første platen på egenhånd kom i 1991 og hadde treffende nok tittelen «Solo». Deretter fulgte en serie overraskelser – først i form av en hyllestplate til Kurt Foss & Reidar Bøe sammen med Rune Larsen, deretter det rock-relaterte albumet «Blue», en juleplate sammen med datteren Anne-Sophie, en funk-plate med prosjektet Seppo, en rolle i jazz-musikalen «Ain't Misbehavin'» på DNS, et album med storband, et samarbeid med folkrockbandet Ausekarane, og selvfølgelig deltakelse i første sesong av «Stjernekamp» på NRK. Tors allsidighet kom for alvor frem i serien «Hver gang vi møtes» på TV2, hvor han trollbandt både seere og de andre deltakerne med sin stemmeprakt, sjarm og iver. Og da har vi enda ikke nevnt hans mange deltakelser i Melodi Grand Prix.

 

Ingen tvil – Tor Endresen er Norges mest allsidige vokalist. Det skal feires når han runder 60!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen