Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Tirsdagspass Bergenfest

12.06.2018

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1580,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Dagspass tirsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 12. juni 2018.


Scandic Byparken kr. 1580
Scandic Neptun kr. 1840
Radisson Blu Royal kr. 1940
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Tirsdagspass Bergenfest - Bergenhus Festning

Queens of the Stone Age kommer tilbake til Bergen! Konserten på Bergenfest blir det albumaktuelle bandets eneste opptreden i Norge i 2018.


12. juni 2018 står vår tids heiteste rockeband igjen på scenen i Bergen, ti år etter at Josh Homme og co feide over Koengen sammen med Foo Fighters. Konserten på Bergenfest blir QOTSA sin eneste opptreden i Norge i 2018. 

 

Palm Desert-bandet legger ut på tur med rykende ferske ”Villains” i sekken. Albumet har fått fansen til å juble og kritikerne til å strø om seg godord. Kanskje ikke så rart, det finnes vel knapt ett band i 2017 som klarer å gjøre rocken så vital, dansbar og spennende som Josh Homme og hans band.

 

Queens of the Stone Age har alltid skubbet på grensene. De er klassiske i bunn, men søker hele tiden nye måter å gjøre musikken sin fargesterk og nytenkende. Det finnes heller ikke et dårlig album blant de syv de har gitt ut. Mark Ronson-produserte ”Villains” er utvilsomt bandets mest partyvennlige album så langt. ”Ingen tar halvfulle dansetrinn på scenen som Josh Homme etter en god flaske vodka”, skrev Aftenposten i sin femmer-anmeldelse av platen.

 

Bergenfest 2018 har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag og finner sted på Bergenhus Festning i perioden 12. - 16. juni. Det vil være totalt fem scener på festivalen. Tre utendørsscener, innendørsscenen, Magic Mirrors, som er et art nouveau-inspirert telt/bygning med kapasitet opp til 600 mennesker og sist, men ikke minst ærverdige Håkonshallen.

 

Dagspass tirsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 12. juni 2018. 

Merk at det er forskjellige pristyper for over og under 18 år. Det vil være forskjellige armbånd for over/under 18 år og kun de med "over 18-armbånd" har adgang i barene. 
MERK: "Magic Mirrors" har 18-årsgrense. Vergeordning for publikum under 15 år, les om kriterier på bergenfest.no

 

Artister som er bekreftet til Bergenfest Tirsdag er:

Queens of the Stone Age, Rival Sons, Janove, Audrey Horne, The Struts, Krakow, Cordovas og Whitney Rose.


For mer informasjon festivalen, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no. Følg Bergenfest på facebook for oppdateringer og artistslipp. Sjekk også Bergenfest på Spotify.

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen