Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

The Hollies

07.09.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1375,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Nummererte Sitteplasser.

2-retters middag inkludert på Neptun og Royal.


Radisson Blu Royal kr. 1865
Scandic Byparken kr. 1375
Scandic Neptun kr. 1620
Hotel Norge by Scandic kr. 1660
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

The Hollies - Grieghallen

The Hollies har turnert i alle år siden 1962 og er kjent som et av popmusikkens beste band. Siden 2010 har de solgt over 17 000 billetter i Norge. Lørdag 7.september de tilbake til Grieghallen i Bergen – det gledes!


The Hollies får stående applaus etter hver konsert, denne konsertomtalen viser hvorfor:

«The Hollies ga oss ungdommen tilbake for en kveld. De skinte over oss som en regnbue. Vi ble bragt tilbake til gode minner med god spilling, gode sanger og gode harmonier. Håper de kommer snart igjen!»

 

I 2019 er det 57 år siden bandet startet i Manchesters Oasis Club. De overtok etter The Beatles som hovedattraksjon i The Cavern, Liverpool. The Hollies har hatt 32 slagere på Englands hitlister. I'm Alive og I Can't Let Go gikk til topps i England og Long Cool Woman In A Black Dress ble 1. plass i USA. The Air That I Breathe var verdensslager i 1974. Signaturlåten He Ain’t Heavy He’s My Brother nådde 1. plass i England i 1988. Finn Bjelke pleier å si på lørdags-popquiz: «Er du i tvil – svar Hollies».

 

The Hollies ble inkludert i USAs Rock and Roll Hall of Fame i 2010. Dokumentarfilmen Look Through Any Window fra 2011 har intervjuer med Graham Nash, Allan Clarke, Tony Hicks og Bobby Elliott. Den er vist flere ganger på NRK TV. Før 2017-turnéen i Norge ble Tony og Bobby intervjuet i et en times program i Herreavdelingen på NRK radio.

 

På konsertene spiller de alle bandets største hits, og et utvalg av de beste låtene fra deres fire album utgitt etter 2005. En solo akustisk versjon av Bruce Springsteen’s Sandy fra live-albumet We Got The Tunes er spesielt populær.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen