Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sivert Høyem

16.03.2024

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1335,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1675
Scandic Byparken kr. 1335
Scandic Torget kr. 1435
Hotel Norge by Scandic kr. 1570
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Sivert Høyem - Grieghallen

- On an Island-tour


På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien.


Singelen The Rust er startskuddet for det kommende albumet On an Island som ventes 26. januar. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada.


Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet On an Island til.


Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde.


Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien.


Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med.


Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra vinterkulden og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen