Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sissels Jul 2018

05.12.2018 - 05.12.2018

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1290,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1360
Radisson Blu Royal kr. 1365
Scandic Byparken kr. 1290
Hotel Norge by Scandic kr. 1585
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Sissels Jul 2018 - Grieghallen

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg» Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017


I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.  


Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.


Sissels jul 2017 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden. 

«Ingen ekte jul uten Sissel.» Bergens Tidende 5/6

 

«Sissel er som nasjonalskatt å regne – fra olympiske hymner til klassiske fjordeposer og Warren G. Alle stemmegaflers våte drøm.» 5/6 Avisa Nordland


Sissel turnerer med et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul –og gospel perler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt.

 

Ingen jul uten Sissel!

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen