Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Robbie Williams

22.06.2023

Bergenhus Festning, Koengen
(Se kart)Pris fra kr 2320,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Kan oppgraderes til Front Floor mot et tillegg på 1020 kr per person


Scandic Neptun kr. 2320
Scandic Torget kr. 2470
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Robbie Williams - Bergenhus Festning, Koengen

Robbie Williams headliner éndagsfestivalen Bergen Calling på Koengen Bergenhus Festning torsdag 22. juni 2023!


Utgivelsen av albumet XXV høsten 2022 markerer det bemerkelsesverdige faktum at det nå er over 25 år siden Robbie Williams forlot Boybandet Take That og hoppet inn i en solokarriere som ingen, ikke engang Williams selv kunne forutse den enorme betydningen av. Siden den gang har Robbie Williams solgt over 85 millioner album, hatt titalls topplisteplasseringer for album og singler, hatt rekorden for fleste solgte konsertbilletter på en dag (1,6 millioner), suksessfulle swing-album, 18 Brit-priser, blant annet prestisjefylte BRITs Icon Award og uendelig mye mer. Det nye albumet inneholder flere av hans største hits og fan-favoritter fra hele hans formidable solokarriere, og fikk med dette sin 14. nummer-1 plassering i Storbritannia. Nå er det bare The Beatles, med 15, som har flere britiske førsteplasseringer enn Robbie.

 

Ferske XXV er en reutgivelse av Robbie Williams sine største hits, blant annet den eldste gjennombrudds-hiten «Angels» og nyeste, «Lost», som uventet dukket opp av eteren i november i fjor. XXV byr på låter vi nå får et gjensyn med, eller for å bruke Robbie sin formulering «re-worked, re-imagined, and re-loved.”.

 

Det er duket for fest og en hitkavalkade av de sjeldne når Robbie Williams vender tilbake til Koengen – Bergenhus Festning som en del av éndagsfestivalen Bergen Calling torsdag 22. juni.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen