Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Ole Ivars

06.10.2023

Forum Scene
(Se kart)Pris fra kr 1330,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Sitteplasser

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1670
Scandic Byparken kr. 1330
Scandic Torget kr. 1430
Hotel Norge by Scandic kr. 1565
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Ole Ivars - Forum Scene

- Takk for alle fine år


Eventyret Ole Ivars er snart over.

 

Det var en gang et band som tok navnet Ole Ivars. Den musikkinteresserte guttegjengen fra områdene omkring Hamar, starta i 1964, og siden har bandet utvikla seg til å bli det mestselgende, det mest meriterte, og mest etterspurte bandet i Norge. Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre i flere land, og er i dag mye mer enn et danseband. De har spilt mest for folk som danser, men i løpet av sine 58 år på veien, har de også gitt folket konserter og show i både kulturhus og konserthus.

 

Med konserten, «TAKK FOR ALLE FINE ÅR», vil Ole Ivars vil for siste gang gi publikum gleden av å høre dem i kulturhus, konserthus og fra andre populære scener. De lover et variert utvalg fra innspillingene sine. De største hitene blir selvfølgelig servert, samt noen låter de selv liker godt.

 

«TAKK FOR ALLE FINE ÅR» er en velment takk til alle de som har møtt opp og stilt opp for dem langs deres lange vei i musikkens tjeneste. Dette blir aller siste gang Ole Ivars spiller i Bergen.

 

I sitt avslutningsår består Ole Ivars av:

Ole Ødegård, som starta bandet og fremdeles trakterer sine tangentinstrumenter
Arne Willy Foss, som er den andre fra originalbesetningen. Han er en glimrende multimusikant som spiller både klarinett, fløyte og alle saksofoner. Han er også solist på flere titalls låter.
William Kristoffersen, som er bassist, en av vokalistene, primus motor og bandets låtskriver. Fra han starta i 1983 har nærmere tre hundre av hans sanger og låter blitt innspilt på tjuefem forskjellige studioalbum med bandet.
Morten Nyhus, som spiller trommer. Han har også vært produsent og tekniker på de fleste Ole Ivars-albumene, fra 1989.
Bjørn Elvestad, som er den andre multimusikanten i bandet. Han starta i 1996, og spiller gitarer, trekkspill, steel- gitar, fele, keyboards, samt at han er korist. Bjørn er også solist på mange låter, der han anvender instrumentene har trakterer.
Espen Hagen Olsen, som er hovedvokalist, og som også spiller gitar.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen