Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Odd Nordstoga

06.11.2020 - 06.11.2020

Grieghallen, Peer Gynt Salen
(Se kart)Pris fra kr 1185,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun og Royal.


Radisson Blu Royal kr. 1575
Scandic Neptun kr. 1485
Scandic Byparken kr. 1185
Hotel Norge by Scandic kr. 1415
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Odd Nordstoga - Grieghallen, Peer Gynt Salen

Fatig ferdamann på tur.


Med eit nytt album i beltet dreg Odd Nordstoga i haust ut på ein turne ulikt det han nokon gong har gjort før. I trioformat, med trommer, bass og seg sjølv, skal koronaen trossast og konsertar leverast. På repertoaret er ein bunke nye songar, sjølvsagt iblanda nokre gode gamle. 

 

Me er alle fatige ferdafolk på livsens landeveg, men på ferda høyrer musikken til. I to år har Nordstoga tenkt og grubla, pønska og spikka på det som no er ute som hans siste album "Fatig ferdamann".

 

Det var ikkje i planen at det skulle koma ein pandemi som snudde opp ned på alt. Og vel har mykje blitt snudd opp ned, men å setje album på vent var ikkje fristande, det skulle koma når det skulle. Låtane som har kome ut i løpet av våren og sommaren har også blitt sjeldant godt motteke og konsertstadene har opna. Kva skal ein artist gjera anna enn å sei – Det er klart det blir turné!

 

Med seg har Odd to av dei aller største på Noregs musikarhimmel. På trommer Torstein Lofthus og på bass Tor Egil Kreken. Begge fantastiske musikarar med lang fartstid i bandet til Nordstoga, men også kjent frå eit uttal andre konstellasjonar. Snart kjem tre svoltne ferdamenn til din konsertstad. Då er det ingen grunn til å sitja heime. Velkomen til konsert!

 

Unummererte sitteplasser med 200 personer i salen.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen