Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Morten Abel

07.12.2018

USF Verftet
(Se kart)Pris fra kr 1095,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1165
Radisson Blu Royal kr. 1190
Scandic Byparken kr. 1095
Hotel Norge by Scandic kr. 1410
Scandic Ørnen kr. 1130
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Morten Abel - USF Verftet

Norges ukronede popkonge slapp det nye albumet "Evig din" i begynnelsen av 2018, og konserten på Ole Bull Scene i den forbindelse var utsolgt lenge i forveien. Nå rundes releaseturnéen av med en siste helg i Bergen og Stavanger!


Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits kommer Morten Abel til Bergen og USF Verftet i desember, og som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. 


Få artister her til lands har en like suksessrik og mangslungen karriere som Morten Abel, og med hits som "Be My Lover", “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Aw ake”, “Doberman” og “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.


Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.


Abel har vært i rampelyset i snart en mannsalder, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Både salgstallene, prisene og konsertene på merittlisten hans forsvarer denne statusen, og mannen er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen