Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Mannskoret

23.03.2019

Ole Bull Scene
(Se kart)Pris fra kr 1015,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun og Royal.
Ståplasser.


Scandic Byparken kr. 1015
Hotel Norge by Scandic kr. 1330
Scandic Neptun kr. 1375
Radisson Blu Royal kr. 1460
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Mannskoret - Ole Bull Scene

Mannskoret har kun sunget i Bergen en gang!
Det var på en lekter på Vågen som oppvarming for selveste A-ha!Mannskoret som det norske folk har knyttet til sitt bryst etter kinofilmen «For vi er gutta», er for første gang innendørs i Bergen, der de trives best.

 

23. Mars 2019 trommer denne snodige forsamlingen av menn, i sin verste alder, sammen en fest på Ole Bull scene, for å feire nettopp dette og takke for publikumsprisen som "beste norske dokumentar" på Bergen Internasjonale Filmfestival i høst!!


Mannskoret har i 15 år sunget sitt særegne repertoar av gammal pønk, rockeklassikere, svenske tåreperser og nasjonalsanger fra nedlagte stater.


Mannskoret består, foruten om 32 filmstjerner, av 18 skravlebøtter, tre bassister, en drøss med fedre, åtte og en halv trønder, en bergenser, tre vokalister, to skuespillere hvorav en morder, et par hissigpropper, en t-skjorteselger, to regissører, en bilmekaniker, en tangevangelist, tre komikere (minst), to nyforelskede (til enhver tid), åtte nærsynte, minst dobbelt så mange langsynte, fire motorsyklister, et utall døgenikter, en østerdøl, en biloppretter, noen rundbrennere, ingen rogalendinger eller nordlendinger, fem flintiser, fire radiotryner, noen fylliker, en skoselger, 14 ektemenn, tre programledere, 11 tullinger, en bæring eller to, endel særlig risikosøkende, en mopedist, 13 fraskilte, to fluefiskere, mange frilansere, noen litt i overkant engstelige, en fyllekjører, en manager, samt to skaphomser (statistisk sett).

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen