Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Manfred Mann´s Earth Band

16.10.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1110,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Nummererte Sitteplasser.


Scandic Byparken kr. 1110
Scandic Neptun kr. 1110
Radisson Blu Royal kr. 1270
Hotel Norge by Scandic kr. 1395
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Manfred Mann´s Earth Band - Grieghallen

Manfred Mann’s Earth Band ble startet i 1971, og planen var at det skulle være et kompromissløst band med musikken i sentrum, men med et litt mer salgbart tilsnitt enn mye av den progressive rocken på den tiden. Den planen kan man trygt si at de lyktes med, både musikalsk og kommersielt! I oktober kommer de til Bergen og Grieghallen!


Bandets store gjennombrudd kom med Bruce Springsteen-låten «Blinded by the Light» fra bandets album The Roaring Silence i 1977. «Davy’s on the Road Again» fra bandets neste album, «Watch» fra 1978, ble også en stor hit. «Watch» lå på den norske hitlista i 30 uker. 


 
Manfred Mann gjorde seg første gang bemerket med hiten «Do Wah Diddy Diddy» allerede i 1964. I årene som fulgte hadde han flere store hits som bl.a.  «Pretty Flamingo», «Mighty Quinn» og «Ha Ha Said The Clown», med andre ord ren popmusikk! Det var derfor ingen selvfølge at han skulle få enda en suksess når han etablerte det mer progressive Manfred Manns´s Earth Band.


MMEB er blant de bandene som kompromissløst har holdt på uttrykket sitt, og opprettholdt en høy standard. Det er derfor et høyst vitalt og energisk band som presenterer seg 43 år etter starten. De spiller konserter over hele verden og presenterer sine klassikere med like stor innlevelse og energi som noen gang før.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen