Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Led Zeppelin Masters

23.03.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1365,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Nummererte Sitteplasser.


Scandic Byparken kr. 1365
Scandic Neptun kr. 1385
Radisson Blu Royal kr. 1470
Hotel Norge by Scandic kr. 1675
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Led Zeppelin Masters - Grieghallen

Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters til Bergen!


Vince Contarino & The Black Dog Orchestra har gjort oppsetningen Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters til noe av et fenomen. Det begynte med to utsolgte forestillinger I ærverdige Sydney Opera House, etterfulgt av en omfattende Australia-turné. 

 

Siden den gangen har det gått slag i slag med utsolgt hallturné i England og nå står altså Norge og Bergen for tur. Musikken til Led Zeppelin er en av de mest skattede katalogene vi har. Bandet har til dags dato solgt over 200 millioner plater, et tall bare et ørlite knippe artister kan vise til. 

 

Nå får du sjansen til å høre denne unike låtarven i en helt ny drakt. Med den karismatiske og velrennomerte sangeren Vince Contarino i front og det 35 mann sterke, The Black Dog Orchestra i ryggen får låter som ”Whole Lotta Love”, ”Kashmir”, ”Stairway to Heaven” og femten andre Led Zeppelin-klassikere en helt ny og dramatisk valør. 

 

Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters er et ambisiøst og storslagent verk som garantert vil gjøre inntrykk på både fans av originalene og de som ellers gjerne sverger til klassisk toner.

 

Presentert av Live Nation Norway og Bergen Live.

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen