Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Lars Winnerbäck

15.08.2018

Bergenhus Festning, Bastionen
(Se kart)Pris fra kr 1330,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
18 års aldersgrense, vergeordning.
Ståplasser


Scandic Neptun kr. 1330
Radisson Blu Royal kr. 1330
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Lars Winnerbäck - Bergenhus Festning, Bastionen

Lars Winnerbäck feirer 20 år som artist! Siden 1996 har Winnerbäck gitt ut 11 studioalbum, 23 singler og spilt konsert for 2,5 millioner mennesker i Norge og Sverige – herav mange tusen i Bergen. Nå returnerer han for å spille sensommerkonsert på Bergenhus Festning!


Det er ikke uten grunn at Lars Winnerbäck blir kalt Sveriges svar på Springsteen. Det blir ikke ærligere, nærere eller inderligere enn dette. Lars Winnerbäck er rockepoesi på sitt aller beste.

 

Han vokste opp i Linköping før han flyttet tilbake til fødestedet Stockholm i 1996. Erfaringene fra livet i disse to byene og forskjellene dem i mellom er for øvrig et gjennomgående tema i flere av låttekstene til Winnerbäck, som på en smått poetisk måte speiler tilstedeværelsen og livets utfordringer.

 

Lars Winnerbäck skriver utelukkende på svensk og beveger seg hovedsakelig innenfor singer/songwriter-tradisjonen og sjangere som vise, folkrock og pop/rock. Han kan sies å være influert av andre svenske artister som Evert Taube, Cornelis Vreeswijk, Ulf Lundell og Stefan Sundström, og ellers amerikanske artister som nevnte Bruce Springsteen og Bob Dylan. Winnerbäck har sammen med blant andre Håkan Hellström vært en av de viktigste bidragsyterne til at svensk språk i løpet av 2000-tallet har blitt videreutviklet og akseptert som et fullgodt, ettertraktet alternativ til populærmusikk skrevet på engelsk.

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen