Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kygo

25.08.2018

Koengen, Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1570,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Kan oppgraderes til Golden Circle mot et tillegg på 410 kr pr person.


Radisson Blu Royal kr. 1790
Scandic Neptun kr. 1570
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Kygo - Koengen, Bergenhus Festning

Kygo til hjembyens storstue med sin ambisiøse Kids in Love Tour!
Special guests: Julia Michaels (US) og Oliver Nelson (SE).Telenor Arena i Oslo, Globen Arena i Stockholm, Royal Arena i København, O2 Arena i London, Ziggo Dome i Amsterdam og Barclays Center i Brooklyn er kun et knippe av de ikoniske stoppestedene på Kygos Kids in Love Tour i 2018.

 

Bergen Live er enormt stolt over å annonsere at en av verdens største EDM-artister nå kommer hjem til Bergen for å presentere sin nye musikk i et spektakulært liveformat til hjemmepublikummet på Koengen. Sist gang Kygo spilte i Bergen var på hans Cloud Nine Festival på Koengen i 2016, hvilket var en utsolgt, euforisk og svært energisk opplevelse.

 

Kygo er Norges største musikksuksess gjennom tidene og en av EDM-sjangerens pionerer. Eventyret begynte med at han ble kronet til Spotify’s Breakout Artist i 2015, etter at han ble den artisten som raskest nådde 1 milliard streams på Spotify.

 

Siden den gang har han spilt konserter for flere titalls millioner mennesker verden over, samarbeidet med artister som Selena Gomez, U2,  Ellie Goulding og John Newman, og sammenhengende vært en av strømmetjenestenes mest spilte artister med enorme hits som Firestone, Stole The Show, It Aint Me, First Time og Stargazing. Som DNs Audun Vinger skriver, har Kygo ”endret den internasjonale popmusikkens kurs”.

 

Kygos første studioalbum, «Cloud Nine», debuterte på førsteplass på iTunes Dance Album Chart og Nielsen Soundscan’s Electronic Albums chart, og Rolling Stone beskrev det som «unfailingly gorgeous». Oppfølgeralbumet Kids in Love, som utkom sent i 2017, har også gjort stor suksess på listene med hits som Stranger Things, Never Let You Go og Kids in Love. Hos Billboard får albumet skryt for at det "mixes a multitude of genres, but manages to encompass a cohesive body of work, which radiates with Kygo's signature sound".

 

Elektronisk dansemusikk nytes best på fest og nettopp dét skal det bli på Koengen denne kvelden. 

 

Barn under 15 år må være i følge med en voksen person over 23 år. Nedre alder 12 år.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen