Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kurt Nilsen med gjester

12.08.2022

Bergenhus Festning, Plenen
(Se kart)Pris fra kr 1640,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Ståplasser
Aldersgrense 18 år


Scandic Torget kr. 1640
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Kurt Nilsen med gjester - Bergenhus Festning, Plenen

Kurt Nilsen med spesielle gjester CC Cowboys.


Kurt Nilsen og Magnus Grønneberg er begge folkekjære navn. Førstnevnte har gjennom årenes løp vokst til å bli landets største singer/songwriter, mens Grønneberg er mest kjent for å være ankermann i et av norsk rocks viktigste flaggskip, CC Cowboys. Begge var med i 2013-sesongen av «Hver gang vi møtes», hvor de bokstavelig talt fant tonen. I ettertid har de delt scene flere ganger. Det skal de gjøre igjen. 

 

12. august inviterer nemlig Kurt Nilsen med seg CC Cowboys som spesielle gjester til en helaften på Bergenhus Festning som garantert vil bli en minneverdig seanse. Det kan nemlig ikke gå galt når man har to artister med låtkataloger spekket med uforglemmelige låter som har preget livene våre i flere tiår. 

 

Kurt Nilsen har siden debuten i (2004) forsynt oss med nye låter og plater i et jevnt trav, hvor alt fra country, rock og klassisk pop er representert. Hvem har ikke sunget med på «Never Easy» og «All You Have to Offer» en vakker sommerkveld?

 

- Nå har vi endelig lov til å gå på konserter igjen, og jeg synes hele Norge fortjener både en stor takk og en skikkelig fest etter pandemien. Bandet mitt og jeg lover ihvertfall å gjøre vårt ytterste for at konsertene våre skal føles som en feiring og bli en fin opplevelse for alle, sier Kurt Nilsen som gleder seg stort til å komme tilbake til Bergen igjen.

 

CC Cowboys har 30 i år i bransjen bak seg. Debuten «Blodsbrødre» solgte 90 000 eksemplarer her hjemme, og låter som «Tigergutt», «Harry» og «Vill, vakker og våt» har vært obligatorisk tonefølge på mang et vors- og nachspiel opp gjennom årenes løp. Bandets siste plate, «Perfekt normal», kom i 2018 og ble omtalt som «overraskende vital fra Fredrikstads svar på Rolling Stones» av Dagbladet. CC Cowboys lover en magisk aften i Bergen.

 

Vi gleder oss til en storslagen festaften mellom tretoppene neste sommer. Kanskje kvelden til og med byr på en duett og to? Nilsen og Grønneberg har gjort både «Kom igjen» og «My Street» sammen tidligere. Den som kommer, får se.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen