Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Juleminner

13.12.2019 - 15.12.2019

Håkonshallen
(Se kart)Pris fra kr 1270,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Unummererte Sitteplasser.


Radisson Blu Royal kr. 1290
Scandic Byparken kr. 1270
Scandic Neptun kr. 1270
Hotel Norge by Scandic kr. 1505
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Juleminner - Håkonshallen

- Herborg & Kåre
Sanger og fortellinger om julenTo av Norges mest folkekjære artister møtes denne julen for første gang på scenen. Sammen med sine fire musikere vil de ta publikum med på en reise i kjente og kjære melodier og tekster. Herborg og Kåre inviterer til en varm og humoristisk kveld med barndommens jul som ramme.


Herborg Kråkevik har fått både komipriser og spellemannspriser. Hun har utmerket seg med store rolletolkninger og personlige portretter. Hennes artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger. Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og musikalske referanser som gjør henne til en stor artist.

 

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, TV og lerret. Han har vært fast ansatt ved Nationaltheatret siden 1999 og er initiativtaker og primus motor for Det Norske Ibsenkompaniet. I disse dager gjør Conradi blant annet stor suksess med TV-serien Vikingane, som tilbyr et humoristisk skråblikk på vår norrøne kulturhistorie. 

 

Fri aldersgrense.

Unummererte Sitteplasser, dørene åpner 30 minutter før konsertstart

Ingen servering.

Foto: Magnus Skrede.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen