Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Jukebox

06.10.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1145,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Nummererte Sitteplasser.


Radisson Blu Royal kr. 1165
Scandic Byparken kr. 1145
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Jukebox - Grieghallen

For syvende gang inviterer Rune Larsen og Tor Endresen til en festaften i Grieghallen! De har med seg flotte gjester og et rikholdig repertoar, og dersom historien gjentar seg, noe den ofte gjør, får vi enda et fullt hus i Bergens storstue denne kvelden.


I snart 30 år har Rune Larsen og Tor Endresen vært nærmest definisjonen på musikkglede, allsang og gode pop-låter fra de siste seks tiår. De startet opp i 1989 med Lollipop, en av tidenes største TV-suksesser. Hundretusener satt klistret foran skjermene hver helg og sang med når Larsen og Endresen dro den ene pop-perlen etter den andre opp fra skattekisten. Topp band, populære gjesteartister, brylkrem, strålende fremføringer av kjente og kjære låter - og ikke minst - Larsens paljettstrødde dressjakker, var oppskriften på suksess på både TV og etterhvert plater og turneer. Etter Lollipop fulgte nye TV-program som Scala og Casablanca, begge med suksessduoen Larsen og Endresen i forsetet. Rune Larsen fortsatte også etter dette med populære musikkprogrammer som Larsen Spesial, Noteknekk og Absolutt Norsk.


Siden starten har Rune og Tor hele tiden fortsatt sitt musikalske samarbeid, både på scenen og TV, og de siste årene har de årlig fylt konsertsaler rundt omkring i landet med sine shows, og det er ingenting annet å forvente enn fullt hus i Grieghallen søndag 6. oktober.

 

Velkommen på konsert! 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen