Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Jonas Fjeld 70

19.10.2022

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1155,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 1155
Hotel Norge by Scandic kr. 1405
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Jonas Fjeld 70 - Grieghallen

– I 70-sonen –


Jonas Fjeld entrer 70-sonen


Artister kan ikke pensjonere seg, selv når de passerer 70. Det handler om å fortsette så lenge det er pust i lungene, så lenge det er følelser å formidle, og så lenge det er et publikum der ute som vil lytte. Jonas Fjeld er i den heldige posisjonen at han både har skaperkraften intakt og evnen til å fortsette. Samtidig har han et stort publikum som vet å sette pris på en artist som alltid innfrir og overrasker.

 

70 år er ingen alder i dag, selv ikke for en artist. Det var en tid da man regnet med at artister måtte gi seg når de passerte 40, men heldigvis har tidene forandret seg. Nå blir «godt voksne» artister respektert for sin kunst og beundret for sin utholdenhet. Jonas Fjeld har i aller høyeste grad vært med på denne utviklingen, og den startet for hans del med albumet «Svært nok for meg» ved årsskiftet 1989-90. Han hadde selv fått beskjed i 1982 (da han nærmet seg 30) at han var for gammel, men i en alder av 37 slo han kraftig tilbake. Han fikk en ny vår og en ny karriere – mye takket være «Engler i sneen». Siden har han bare fortsatt og fortsatt. Og diskusjonen om alder har stilnet.


Skal en så rutinert og allsidig artist gi seg når han passerer 70? Nei! Det finnes ingen pensjonsalder for en artist. Artisten skal fortsette. Og det gjør Jonas Fjeld. Turneen, som har fått den fartsglade tittelen «I 70-sonen», starter i Oslo noen dager før jubilanten går inn i den nye sonen. Selve dagen feires i hjembyen Drammen, før turneen fortsetter over nesten hele Norge frem til den avsluttes i Bodø 18. november. Med seg på turen har han fullt band, noen gode venner som kan dukke opp som gjester på scenen, og en gitarkoffert full av sanger som publikum har et sterkt forhold til – uansett alder. Jonas Fjeld har ingen aldersgrense. Han er for alle. Årets turné blir en feiring av akkurat det.

 

Velkommen på konsert!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen