Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Johnny Logan

23.02.2023

Grieghallen, Peer Gynt Salen
(Se kart)Pris fra kr 1200,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Unummererte Sitteplasser.


Scandic Byparken kr. 1200
Hotel Norge by Scandic kr. 1450
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Johnny Logan - Grieghallen, Peer Gynt Salen

Johnny Logan er den eneste artisten som har vunnet Eurovision Song Contest to ganger og nå kommer han endelig tilbake til Norge.


Johnny Logan er en av de mest suksessrikeartistene i historien til Eurovision Song Contest. Han er den eneste som har vunnet to ganger. Første gang han vant var i 1980 med sangen «What's Another Year».

 

Syv år senere var han tilbake i konkurransen og vant med den klassiske låten «Hold Me Now». Men dette var ikke det siste vi fikk se av Logan i ESC. Fem år senere deltok han igjen, men bare som komponist til Linda Martins sang «Why Me», som hun vant med.

 

Totalt har Logan deltatt i konkurransen fire ganger som komponist eller utøver. Logan, som egentlig heter Seán Patrick Michael Sherrad ble født i Frankston i Australia i 1954. Familien flyttet senere tilbake til Irland da Johnny var 3 år gammel, hvor han i dag er knyttet til Irsk Eurovision-historie.

 

I en alder av 13 år, hadde Johnny allerede begynt å skrive og fremføre sine egne sanger, og hans gjennombrudd kom da han spilte Adam i stykket Adam & Eva i Irland i 1977. Foreløpig skriver Logan fortsatt musikk, og han blir omtalt som «Mister Eurovision» av fans og media. Han har fortsatt med lidenskapen for musikaler, og har blant annet turnert i Norge med operamusikalen «Which Witch».

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen