Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Janove

29.10.2021 - 30.10.2021

USF Verftet
(Se kart)Pris fra kr 1205,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Radisson Blu Royal kr. 1205
Hotel Norge by Scandic kr. 1405
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Janove - USF Verftet

Etter en tid alene ved pianoet hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band som har fått tittelsporet «Det Sorte Karneval». Premieren på showet med samme navn faller til Bergen og USF Verftet!


Som et forebyggende tiltak mot smittespredning av koronaviruset har de planlagte konsertene med Janove på USF Verftet nå fått nye datoer.

Nye datoer:
Fredag 29. oktober 2021 - opprinnelig dato fredag 23. oktober 2020
Lørdag 30. oktober 2021 - opprinnelig dato lørdag 24. oktober 2020

 

Albumet kommer høsten 2020, men singelen «Det Sorte Karneval» ble allerede lansert nå i september. Høsten 2020 legger bandet ut på sin største turnè så langt, med oppstart og premiere i Bergen og USF Verftet lørdag 14.11.20.

 

Janove er blant landets mest produktive og sjangeroverskridende artister. Foruten sitt Kaizers Orchestra, har han laget musikk til mange teaterstykker, film og musikaler. I sommer vant han den gjeve Heddaprisen «Årets Forestilling» for det stumme teaterstykket «The Mute» (2019) som han utviklet sammen med Christian Eriksen og Stavanger Symfoniorkester. 

 

Janove om «Det Sorte Karneval»: 

Etter noen fine år med komponering og utforskning av både nytt band og meg selv som soloartist uten band, samtidig som jeg har jobbet utrolig mye med musikal-og symfonisk-teatermusikk, kjenner jeg meg nå rigget, inspirert og klar for å utvikle et nytt rockealbum. Sammen med bandet har jeg de siste årene dyrket frem et uttrykk og en estetikk som vi brenner for å utvikle og fremføre sammen. Vi er blitt kjent med våre beste sider sammen, spiller låtene inn live i studio og har fokus på sving, timing, dynamikk og luften rundt musikken. Dette er kvaliteter og egenskaper som vanskelig kan utnyttes fult ut før man har gått noen runder sammen. 

«Det Sorte Karneval» blir min mest dynamiske, frie og visuelle plate til nå. 

 

Janove om å spille på USF Verftet:

Det er ingen hemmelighet at Bergen er en favorittby og min andre hjemmebane når jeg spiller konserter. Nettopp derfor vil jeg starte turnéen i Bergen på USF hvor vi har opplevd så mange heftige konserter sammen med det fantastiske Bergenspublikummet. Jeg klarer nesten ikke vente! Vi drar på turnè med et nytt storslått og nært liveshow og stiller som alltid med smakfull lyd- og lysproduksjon, en håndfull visuelle triks fra teaterverden og et supertrimmet band. Det blir nok hovedvekt på låter fra det nye albumet, blandet med det beste fra de gamle. It`s showtime! 

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen