Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Janove Solo

15.10.2022

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1330,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Hotel Norge by Scandic kr. 1455
Scandic Torget kr. 1330
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Janove Solo - Grieghallen

Til høsten drar en av landets mest karismatiske frontmenn igjen på turné. Denne gangen er han helt alene med flygelet, sine beste sanger og nye låter fra det kommende albumet «Fullmånehymner».


Fullmånehymner er inspirert av mer tid i stillhet og ensomhet enn vi har vært vant til og alle låtene har en relasjon til månen. Første single slippes fredag 29. april.

– Jeg ville lage musikk som senker pulsen, som er personlig og som kan passe godt inn i høst og vinter, uten å bli melankolsk, sier Janove.

 

– Jeg håper platen inspirerer til ro og refleksjon over seg selv og tilværelsen, plass i livet og verden. Verken mer eller mindre, fortsetter Janove.

 

Det er første gang i Janoves karriere at han gjør rene flygelkonserter. 

– Når jeg spiller mine låter alene på flygel håper jeg å komme inn i hodet på publikum og at de kommer inn i mitt. Ærligere og mer nakent kan det ikke bli. Dette er første gang i karrieren at jeg gjør rene flygelkonserter uten andre hjelpemidler enn pen lyd, pent lys og mine beste låter i sin reneste form, sier Janove.

 

– Alt står og dirrer på en nerve som kan vibrere i alle retninger og i mitt drømmescenario blir dette som en andektig seanse, med stemninger og historier, hvor både publikum og jeg forsvinner inn en boble sammen, avslutter han.

 

Da Janove sist var uten fullt band i Operaen i Oslo, fikk han full score hos Dagsavisen hvor Mode Steinkjer skrev: 

«Janove Ottesen leverte på egen hånd en rå, sår og mektig konsert i Operaen»

 

Janove har spilt gjentatte ganger på flere av scenene i Bergen.

Nå spiller han for første gang i Grieghallen. Dette vil du ikke gå glipp av !

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen