Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Jan Eggum 70 år

03.12.2021 - 04.12.2021

Grieghallen
(Se kart)pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters julemiddag inkl. på Neptun.

Scandic Byparken kr 1185
Hotel Norge by Scandic kr 1375
Scandic Neptun kr 1680
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Jan Eggum 70 år - Grieghallen

Gu’ e’an blitt 70?!


Hvem skulle trodd? Jan Eggum. Evigunge Eggumen. Fra Bææærgen! Spesielt brautende har han egentlig aldri vært, tross oppveksten i Vestlandets (unnskyld, Norges egentlige) hovedstad. Vi har sett ham. Langbeint, med flagrende hår, dressjakke, freshe skjorter og gitar. Og gjerne en bunke aviser under armen. På café, til fots eller fresende forbi i en gammel Jaguar. Han har studert oss, godt skjult bak cappuccinoen og Morgenbladet, og skrevet sanger om oss. Sanger om ny eller gammel, brusten eller ulykkelig kjærlighet. Sjalusi og forelskelse. Hekser, konger og kvinner. Så mange kvinner, faktisk.

 

Så fyller han 70, Eggumen. I snart 50 år har han drysset låter over oss. Låter som har blitt gull- og sandkorn i livets lydspor for tusener av kvinner og menn i dette landet. Låter som «Mor jeg vil tilbake», «En natt forbi», «På’an igjen», «Alarmen går», «Ta meg med», «Kor e alle helter hen?» har blitt klassikere som har plassert Eggumen der oppe. Et godt stykke over Ulrikens topp.


Den største fra byen? Vi tør påstå det. Iallfall 3. og 4. desember 2021 påstår vi det, for da skal vi piskadausen feire Eggumen så det lukter svidd på alle 7 fjell. Minst! Vi samler et fantastisk flott og stort band, inviterer noen like flotte gjester og feirer en strålende karriere med jubilanten sjøl i sentrum!


Det blir fest og knallbonboner! Det blir latter og tårer. Og det blir hits. På Berrrrrgensk! Dropp alle andre planer denne helgen og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han fyller 70!


Velkommen til en festaften!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen