Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Imagine Dragons

27.06.2022

Bergenhus Festning, Koengen
(Se kart)Pris fra kr 1510,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Kan oppgraderes til Golden Circle mot et tillegg på 355 kr pr person.


Scandic Byparken kr. 1510
Scandic Neptun kr. 1595
Hotel Norge by Scandic kr. 1820
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Imagine Dragons - Bergenhus Festning, Koengen

MULTI-PLATINUM OG GRAMMY AWARD-VINNENDE IMAGINE DRAGONS KOMMER TIL BERGENHUS FESTNING I 2022 MED «MERCURY TOUR»


For å feire sitt nye album «Mercury – Act 1»setter Imagine Dragons ut på deres Mercury Tour, produsert av Live Nation. Turnéen starter 30. mai i Praha i Tsjekkia og besøker en rekke stadioner og utendørsarenaer over store deler av Europa før bandet avslutter i Tyskland 14. juli. I løpet av turnéen skal Imagine Dragons også opptre på ikoniske festivaler som I-Days, Rock Werchter, Pinkpop og Lollapalooza Paris. 

 

Få med deg Imagine Dragons «Mercury Tour» på Bergenhus Festning - Koengen 27. juni 2022!

 

Med 46 millioner solgte album og 55 millioner solgte sanger globalt, i tillegg til 74 milliarder kombinerte streams, er Imagine Dragons fortsatt et av de bestselgende rockebandene, og har gjenoppfunnet sjangeren med sin enorme breakout-suksess gjennom 2010-tallet. Billboards Top 3 rockesanger gjennom tiåret tilhørte bandet – “Believer”, “Thunder” og “Radioactive”. 

 

Imagine Dragons ble dannet i 2009 og kom først med en serie uavhengig utgitte EP-er, før de debuterte på KIDinaKORNER/Interscope med EP-en «Continued Silence» i 2012. Det samme året kom også deres debutalbum, «Night Visions», som gikk inn på 2. plass på Billboard 200, mens hovedsingelen «Radioactive» toppet Billboards Hot Rock Songs-liste, vant en GRAMMY for beste rockeprestasjon, og gjorde seg fortjent til RIAA Diamond-status. 

 

I 2015 debuterte «Smoke + Mirrors» på 1. plass på Billboard 200. «EVOLVE», som fulgte i 2017, gjorde seg fortjent til en GRAMMY-nominasjon for beste popvokal-album og gav tre nr. 1 Alternative Radio Hits: «Believer», GRAMMY-nominerte «Thunder» og «Whatever It Takes». Alle tre sangene var også topp fem hits på Top 40 Radio, med «Thunder» som tronet på 1.plass. 

Bandets fjerde album, «ORIGINS», debuterte på toppen av Billboards Alternative Albums- og Top Rock Albums-liste, og hovedsingelen «Natural» tilbrakte ni uker som nr. 1 på Alternativ Radio og satte den nåværende rekorden for tidenes fleste «spins» på en uke.

 

Deres svært etterlengtede femte studioalbum «Mercury – Act 1» ble sluppet 3. september, 2021. Albumet, hvor tittelen henter inspirasjon fra ordet «mercurial», er laget sammen med den anerkjente produsenten Rick Rubin, og er et ærlig album som forlater metaforisk-ladede tekster og i stedet omfavner følelsesmessige ekstremiteter. Dette er bandets første album siden «ORIGINS» i 2018, og holder ingenting tilbake. 

 

«Follow You» og «Cutthroat» ble utgitt samtidig i mars 2021 og var de første glimtene vi fikk av den nye platen. De steg til topps på Billboards Alternative Airplay-liste fortere enn noen gang før. Den tredje singelen som ble sluppet fra albumet, «Wrecked», er en bekjennende utforsking av sorg, skrevet av hovedvokalist Dan Reynolds etter å ha mistet sin svigerinne til kreft i 2019. 

 

Aldersgrense 18 år.

Vergeordning, sjekk retningslinjer på www.bergenlive.no 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen