Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Gunslingers og Plumbo

08.02.2019

USF Verftet
(Se kart)Pris fra kr 1190,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Aldersgrense 18 år.


Scandic Neptun kr. 1190
Radisson Blu Royal kr. 1215
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Gunslingers og Plumbo - USF Verftet

I 2018 hadde Gunslingers sin første konsert på USF Verftet, alle billettene blei solgt og Engelen fra BT gir terningkast 5 og seier: En kveld der selv en kynisk kultursnobb av en anmelder storkoste seg på Veftet.


Gunslingers er et heidundrende bra band og vokalisten har publikum i sin hule hånd!. 

 

1 år har gått og et nytt album har løfta Gunslingers til nye høyder. Bandet er nå et av Norges mest streama norske band med daglige tall mellom 50 og 100 tusen Streams. Suksessen og samarbeidet med Rotlaus i fjor gav mersmak og i år har dei fått med seg et anna favorittband; nemlig Plumbo.

 

Plumbo er om ikke det største, so i alle fall blant Top 3 live banda i Norge. Når to so store band slår seg ilag og samarbeider, er teorien at det ikke blir dobbelt so bra men fem gonger so bra som eit band aleine. Istedenfor å konkurrere, har bandene tru på å samarbeide og dra kvarandre mot toppen.

 

Vær forberedt på en tre timer lang hit-parade : Møkkamann, Ola Normann, Viagra, biff og Bernaise, Bade naken, 32-18, Hardanger, en siste gang, Frøken, Ting på gli, Haraball, Ein skål te, Seljord og ja lista er lang.

 

Dørene åpner kl. 19:30

Kosnsertstart kl. 21:00

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen