Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Gabrielle

28.08.2021

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1225,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Ståplasser
Aldersgrense 15 år, vergeordning.


Radisson Blu Royal kr. 1340
Hotel Norge by Scandic kr. 1455
Scandic Byparken kr. 1225
Scandic Neptun kr. 1225
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Gabrielle - Bergenhus Festning

Konserten er flyttet fra 29.august 2020 til 28.august 2021 pga. smitteverntiltak for å minimere spredningen av koronaviruset.


Lørdag 25.april ble det kjent at det nasjonale forbudet mot arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til 1.september 2020. Som følge av dette kan ikke konserten med Gabrielle på Bergenhus Festning gjennomføres som planlagt, lørdag 29.august 2020.

 

Sammen med Gabrielle sitt team har det lyktes oss å flytte konserten til neste år. Ny dato for konserten blir lørdag 28.august 2021. Vi håper at dere gleder dere like mye som oss til å oppleve Gabrielle på Bergenhus Festning, selv om ventetiden nå blir litt lenger.

 

Siden Gabrielle for slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. 

 

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. Gjennom høsten har hun filleristet konsertscener landet over og til sommeren er det duket for festivaler og utvalgte konsertareaner – blant annet skal hun gjøre sitt hittil største show i Bergen på Bergenhus Festning på scensommeren. 

 

De av dere som opplevde Gabrielles headlinerkonsert på Bergenfest i 2018, eller en av de to utsolgte konsertene hennes på USF Verftet i 2019, vet at dette er en konsert å glede seg til.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen