Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Gabrielle

29.08.2020

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1225,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Ståplasser
Aldersgrense 15 år, vergeordning.


Radisson Blu Royal kr. 1340
Hotel Norge by Scandic kr. 1455
Scandic Byparken kr. 1225
Scandic Neptun kr. 1225
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Gabrielle - Bergenhus Festning

Gabrielle har forandret norsk popmusikk for alltid. Til sommeren vender hun tilbake til hjembyen for å spiller storkonsert på Bergenhus Festning lørdag 29.august. Det blir fantastisk!


Siden Gabrielle for slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. 

 

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. Gjennom høsten har hun filleristet konsertscener landet over og til sommeren er det duket for festivaler og utvalgte konsertareaner – blant annet skal hun gjøre sitt hittil største show i Bergen på Bergenhus Festning på scensommeren. 

 

De av dere som opplevde Gabrielles headlinerkonsert på Bergenfest i 2018, eller en av de to utsolgte konsertene hennes på USF Verftet i 2019, vet at dette er en konsert å glede seg til.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen