Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Frontm3n

27.01.2018

Grieghallen, Peer Gynt
(Se kart)Pris fra kr 1365,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Unummererte Sitteplasser.


Radisson Blu Royal kr. 1470
Scandic Neptun kr. 1490
Scandic Byparken kr. 1395
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Frontm3n - Grieghallen, Peer Gynt

FRONTM3N består av vokalistene fra The Hollies, Sweet og 10CC – et sjeldent legendarisk kremlag av frontmenn altså. Denne eksklusive kvelden får du oppleve dem i akustisk format på samme scene!


I tillegg til å være fremragende vokalister er Howarth, Lincoln og Wilson også eksepsjonelt dyktige gitarister. De kom sammen i 2016 og har hatt stor suksess med konserter i Tyskland, Holland og Sveits.

 

Repertoiret består av de mest kjente sangene til The Hollies (He ain’t heavy – he’s my brother, Bus stop, The air that I breathe og Sandy), 10CC (I’m not in love, Dreadlock holiday, The things we do for love og Rubber bullets), Sweet (Fox on the run, Coco/Poppa Joe, Ballroom blitz, Love is like oxygen og Fox on the run) og Sailor (Glass of champagne). Legg til et par av Roy Orbison og Cliff Richard og du får en kjempetrivelig kveld med Englands gitarkamerater.

 

Peter Howarth har vært vokalist og gitarist i The Hollies siden 2004 og har med sin flotte stemme og virtuose akustiske gitarspill blitt svært populær blant Hollies-fansen. Peter Lincoln var frontmann i Sailor før han ble spurt om å ta vokalen i Sweet i 2006. Han er en skikkelig showmann som skaper stemning i salen. Sweet har hatt hele 13 topp 10-hits i Norge. Mick Wilson har turnert med medlemmer av Queen og Who før han ble sanger, gitarist og perkusjonist i 10CC i 1999.

 

FRONTM3N-konsertene i Oslo og Bergen i 2018 blir bandets første i Skandinavia.

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen