Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Dumdum Boys

27.08.2021

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1275,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Ståplasser
Aldersgrense 15 år, vergeordning.


Radisson Blu Royal kr. 1390
Scandic Byparken kr. 1275
Scandic Neptun kr. 1275
Hotel Norge by Scandic kr. 1505
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Dumdum Boys - Bergenhus Festning

Dumdum Boys flytter konserten sin fra fredag 28.august 2020 til fredag 27.august 2021.


Lørdag 25.april ble det kjent at det nasjonale forbudet mot arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til 1.september 2020. Som følge av dette kan ikke konserten med Dumdum Boys på Bergenhus Festning gjennomføres som planlagt, 28.august 2020.

 

Sammen med Dumdum Boys sitt team har det lyktes oss å flytte konserten til neste år. Ny dato for konserten blir fredag 27.august 2021. Vi håper at dere gleder dere like mye som oss til å oppleve Dumdum Boys i Bergen, selv om ventetiden nå blir litt lenger.

 

Venner!

 

Det er helt fint å ta det litt med ro, men ingen vits å overdrive det heller. Neste sommer vil vi ut og spille igjen, vi vil hoppe inn i en buss og oppleve det beste Norge har å by på, nemlig festivalsommeren. Vi gleder oss og ser fram til å møte dere alle.

 

Fred,

 

DDB

 

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang."

 

Portene åpner kl. 19.00
Spilletider og eventuelle supportartister vil bli oppdatert nærmere konsertdagen.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen