Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Dr. Hook

16.09.2022

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1195,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 1195
Hotel Norge by Scandic kr. 1520
Scandic Neptun kr. 1195
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Dr. Hook - Grieghallen

Det legendariske bandet Dr.Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene, i front.


Konserten er flyttet fra 2.februar 2022 til fredag 16.september 2022.

 

Forrige gang vi hadde Dr. Hook i landet, i 2019, var det utsolgte hus og stormende jubel over alt. Da de skulle komme tilbake på en ekstrarunde, måtte Locorriere kaste inn håndkleet av helsemessige årsaker, men det skulle mer til enn litt snufsing og en pandemi for å ta knekken på denne legenden – i 2022 blir det ny norgesturné!

 

Hvem husker ikke låter som «Sylvia's Mother», «Only Sixteen» og «When You're In Love With a Beautiful Woman»? Andre tenker kanskje heller på «Millionare» eller «Everybody's Making It Big But Me»? Dr.Hook har holdt det gående med plateutgivelser og turneer siden slutten av 60-tallet. De etablerte seg for alvor i Skandinavia i 1976 med albumet «A Little Bit More» som lå hele 55 uker på VG-lista. Siden den gang har de hatt mange trofaste fans i Norge. 


I motsetning til andre store folkekjære artister fra den samme perioden, som f.eks. Smokie og Bellamy Brothers, har Dr.Hook av flere grunner ikke vært like aktive på turnéfronten. Derfor er mange fans nå svært glade for at Dennis Locorriere har samlet et lag med kvalitetsmusikere og lagt ut på veien igjen.

 

Velkommen på konsert!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen