Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Dr. Hook Starring Dennis Loccoriere

12.01.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1170,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.

2-retters middag inkl. på Neptun og Royal.


Scandic Byparken kr. 1170
Scandic Neptun kr. 1530
Radisson Blu Royal kr. 1615
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Dr. Hook Starring Dennis Loccoriere - Grieghallen

Stageway & 929 Produksjon presenterer
Dr. Hook - 50th – starring Dennis LocorriereDet legendariske bandet Dr.Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene, i front.

 

Hvem husker ikke låter som «Sylvia's Mother», «Only Sixteen» og «When You're In Love With a Beautiful Woman» ? Andre tenker kanskje heller på «Millionare» eller «Everybody's Making It Big But Me»? Dr.Hook har holdt det gående med plateutgivelser og turneer siden slutten av 60-tallet. De etablerte seg for alvor i Skandinavia i 1976 med albumet «A Little Bit More» som lå hele 55 uker på VG-lista. Siden den gang har de hatt mange trofaste fans i Norge. 

 

I motsetning til andre store folkekjære artister fra den samme perioden, som f.eks. Smokie og Bellamy Brothers, har Dr.Hook av flere grunner ikke vært like aktive på turnéfronten. Derfor er mange fans nå svært glade for at Dennis Locorriere har samlet et lag med kvalitetsmusikere og lagt ut på veien igjen. Bare i Storbritannia har de solgt over 85 000 billetter på turnéene de siste par årene. 

 

Nå er de også tilbake i Norge med et brak. De gjorde en runde i Norge i 2017 for fulle hus. Sommeren 2018 og i hele 2019 blir det 50-års jubileum og turnering over hele verden.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen