Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

CC Cowboys

17.11.2023

USF Verftet
(Se kart)Pris fra kr 1245,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Aldersgrense 18 år, vergeordning.


Scandic Neptun kr. 1245
Hotel Norge by Scandic kr. 1480
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

CC Cowboys - USF Verftet

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede.


Mottoet til CC Cowboys har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum. Det prisvinnende bandet har skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990, med en meritt- og hitliste – for ikke å snakke om billettsalg – som vitner om at de jevnlig har truffet så til de grader blink. Men Magnus Grønneberg og kompani vil heller spille enn å sette seg godt til rette på en pidestall.

 

Med folkekjære låter som «Harry», «Tigergutt», «Når du sover», «Kom igjen» og «Kanskje du behøver noen», samt nye låter som «Lykken er noe å se frem til» og «Gamlebyen» kan du oppleve CC Cowboys live sommer og høst 2023 i utvalgte byer.

 

Ved å kontinuerlig skrive og gi ut ny musikk fortsetter CC Cowboys å holde seg engasjerte og dermed også interessante og relevante. Det er noe unikt vitalt over denne gjengen som har turnert nesten uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks musikalske identitet. Et band som ikke bare defineres av arbeidsvilje og utholdenhet, men av spilleglede!

 

Aldersgrense 18 år, Vergeordning.

For mer informasjon, sjekk Bergenlive.no

 

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen