Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Bruno Mars

03.07.2018

Bergenhus Festning, Koengen
(Se kart)Pris fra kr 1750,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Kan oppgraderes til Golden Circle mot et tillegg på 505 kr pr person.


Scandic Neptun kr. 1750
Radisson Blu Royal kr. 1950
Scandic Byparken kr. 1750
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Bruno Mars - Bergenhus Festning, Koengen

Bruno Mars til Bergen! Spiller eksklusiv Norgeskonsert på Koengen 3. juli.
Plus Special Guest: Big Sean and DJ Rashida.Ryktene er sanne: En av verdens største popstjerner og vinner av hele seks (!) priser på årets Grammy Awards, herunder Record of The Year, Song of the Year og Album of The Year, spiller konsert i Bergen på Koengen tirsdag 3. Juli. Konserten blir den eneste Bruno Mars spiller i Norge i 2018, på en av turnéens mest intime og vakre stoppesteder.

 

3. juli skal vår tids største showmann fylle den bergenske sommernatten med gigantiske hits som 24K Magic, That’s What I Like, Locked Out of Heaven, Grenade, Uptown Funk og Treasure – for å nevne den beskjedne toppen av hitfjellet. Mars’ berømte dansere og eminente musikere, anført av hovedpersonen selv, skal med sin utømmelige energi og spektakulære sceniske effekter jobbe frem en kollektiv bakoversveis blant publikum som kommer til å vare gjennom sommerferien.

 

Koengen er utvilsomt stedet å være denne kvelden om du ønsker en vitamininnsprøytning av stor popmusikk i spektakulært liveformat.

 

Med mer enn 200 konserter på kalenderen er Bruno Mars’ 24K Magic World Tour den amerikanske superstjernens største og råeste turné noensinne. Det kan de 23.000 menneskene som opplevde showet i Telenor Arena i 2017 skrive under på.

 

Når Bruno Mars er tilbake på de europeiske veiene denne sommeren er det for å spille konserter bl.a. i Hyde Park, på Stade de France i Paris samt på Roskildefestivalen og Rock Werchter i Belgia. Koengen på Bergenhus Festning er med andre ord i godt lag.

 

Special Guest: Big Sean

Den amerikanske rapperen Big Sean er med hits som Bounce Back og Moves blant de 100 mest populære artistene på Spotify i skrivende stund. Han er utgitt på Kanye West sitt plateselskap GOOD Music og har jobbet med artister som Lil Wayne, Nas og Miguel. Gjennombruddet kom med topp 10-singelen ”Dance (A$$)” feat. Niki Minaj i 2013. Siden den gang har han vært blant pophimmelens mest populære og anerkjente rappere. Sist gang han spilte i Norge var som support for Rihanna og special guest The Weeknd i Telenor Arena i 2016.

 

DJ Rashida

Når Prince inviterer deg til å være DJ på hans private fest, så takker du selvsagt ja. Når han attpåtil spør om du vil bli hans offisielle DJ etter den jobben, så sier det noe om deg: Du kan helt tydelig løfte taket! DJ Rashida er en av LA’s hotteste DJ-er og er klar for å gjøre hele Koengen om til et digert dansegulv! 

 

NB! Barn under 15 år må være i følge med voksen, edru person over 23 år.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen